Logga in
svdanlenfifrdeisnoptrues

Om företaget

Bonnie System produktionBONNIE SYSTEM
Lanserades år 1951 och har sedan dess vuxit till ett av de största och mest allomfattande system för vertikal förvaring av ritningar. Systemet inkluderar hållare, konsoler, ställningar och skåp. Det är ett briljant enkelt system baserat på flexibilitet, enkelt att använda och designat för att spara plats.

Systemet som passar alla

Bonnie SystemBonnie Systemet löser förvaringsproblemen för de flesta, kontoristen, arkitekten, designern, ingenjören, rörmokaren, elektrikern, snickaren, läraren, ja för alla som behöver organisera sina papper. Bonnie Systemet är lättplacerat praktiskt taget överallt- på kontoret eller ute på arbetsplatsen.

Det är lätt att arbeta med BONNIE-hållaren. Ritningen behöver varken hålslås eller förses med tejp. Hållaren har 1- 4 fjädrar som håller ritningen i ett säkert grepp, ett ändrör för upphängning på konsoltapp, infällbar krok för individuell transport eller upphängning samt etiketthållare.

Bonnie Systemet har hållare från 26cm (A4) upp till 120cm:s (överskridande A0) och är det enda systemet med hållare också med delad front vilket ger möjlighet att förvara olika storlekar av ritningar tillsammans i en hållare. Det är också ensamt om att även ha hållare med gummilist vilket motverkar märken på ritningarna. Delarna är tillverkade av stål och lackerade i ljusgrå färg. Vissa delar såsom konsoler, fjädrar och liknande är el-förzinkade.

Minec Produktion AB

ISO Certifierade

Besökare

Idag 3

Igår 36

Denna vecka 123

Denna månad 827

Alla 57728

Logga in