Logo

Systemet som passar alla

Bonnie SystemBonnie Systemet löser förvaringsproblemen för de flesta, kontoristen, arkitekten, designern, ingenjören, rörmokaren, elektrikern, snickaren, läraren, ja för alla som behöver organisera sina papper. Bonnie Systemet är lättplacerat praktiskt taget överallt- på kontoret eller ute på arbetsplatsen.

Det är lätt att arbeta med BONNIE-hållaren. Ritningen behöver varken hålslås eller förses med tejp. Hållaren har 1- 4 fjädrar som håller ritningen i ett säkert grepp, ett ändrör för upphängning på konsoltapp, infällbar krok för individuell transport eller upphängning samt etiketthållare.

Bonnie Systemet har hållare från 26cm (A4) upp till 120cm:s (överskridande A0) och är det enda systemet med hållare också med delad front vilket ger möjlighet att förvara olika storlekar av ritningar tillsammans i en hållare. Det är också ensamt om att även ha hållare med gummilist vilket motverkar märken på ritningarna. Delarna är tillverkade av stål och lackerade i ljusgrå färg. Vissa delar såsom konsoler, fjädrar och liknande är el-förzinkade.

Bonnie System AB | Örsätter Industrigallerian | 597 94 Åtvidaberg | Telefon: 0120 - 359 30 | Fax: 0120 - 135 25