Om oss

BONNIE SYSTEM

Bonnie System lanserades redan 1951 och då låg företaget i Stockholm. 1973 flyttade det till Linköping. Idag ägs och drivs det av Mikael och Martin i samma anda som hela tiden funnits inom företaget – att arbeta för att kunna erbjuda produkter som kunden har nytta av.

Vi är ensamma i Sverige om att ha ett system som Bonnie och det gör oss till en ledande aktör inom branschen. Vårt system är ett komplett system med hållare, konsoler, ställningar och skåp för att kunna möta allas behov. Det gör det enkelt att organisera och förvara dokument, ritningar och andra viktiga papper. Det går att placera i princip överallt och är mycket lätt att använda. Oavsett om du arbetar som ingenjör, designer, rörmokare eller arkitekt finns det alltid ett behov att förvara papper och dokument. Det strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Hållaren som finns till Bonnie Systemet är lätt att använda. Ritningen behöver varken hålslås eller förses med tejp. Hållaren har 1 – 4 fjädrar som håller fast ritningen på ett säkert sätt. Det finns ett ändrör för upphängning på konsoltapp, infällbar krok för individuell transport eller upphängning samt etiketthållare.

Bonnie Systemet har hållare från 26cm (A4) upp till 120cm (överskridande A0) och är det enda systemet med hållare med delad front vilket ger möjlighet att förvara olika storlekar av ritningar tillsammans i en hållare. Det är även det enda systemet som har hållare med gummilist som förhindrar att ritningarna får märken. Delarna är tillverkade av stål och lackerade i ljusgrå färg. Vissa delar såsom konsoler, fjädrar och liknande är elförzinkade.

Så är du ute efter ett system som underlättar din vardag kontakta oss redan idag!

Intresserad?

Tveka inte att kontakta oss!